Нож нескладной WK 0324

Нож нескладной WK 0324

2 304 грн

WK 0324

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидНескладной
Общая длина, мм241
Длина клинка, мм120
Длина рукояти, мм121
Толщина клинка, мм3
Материал клинка9Cr18Mov
Твердость стали, HRC58-59
Поверхность лезвияSatin finish
Материал рукоятиG10
Наличие чехлаДа
Вес, г120
Вид упаковкикартонная упаковка
Ручная работанет
Описание

Ніж нескладний Grand Way Grand Way WK 0324

Grand Way WK 0324 – надійний ніж для екстремальних походів та бушкрафту

 

Що таке ніж для бушкрафту?

Ніж для бушкрафту – це спеціальний тип ножа, призначений для життя та роботи в умовах дикої природи. Він розроблений для виконання максимально різноманітних завдань, таких як робота по деревині, заготівля дров, будівництво похідного табору, ремонт спорядження, оброблення мисливської здобичі та рибальского улову, приготування їжі та інших дій, необхідних під час тривалого перебування навеликій  відстані від цивілізації.

Оскільки передбачається, що найближчий магазин чи майстер-заточник теж будуть досить далеко, до безпеки і надійності таких ножів пред'являються особливо високі вимоги.

Ніж для бушкрафту має бути міцним, практичним, ефективним, але не громіздким. Він має бути однаково зручним, як під час роботи, так і з урахуванням необхідності його постійного носіння з іншим спорядженням.

 

Ніж для бушкрафту Grand Way WK 0324 має наступні характеристики:

  • Дизайн ножа дещо нагадує традиційні американські похідні ножі, які популярні і активно застосовуються ось уже понад двісті років. Він навіть дещо нагадує знаменитий ніж несмук, а значить, узяв від цієї класики все найкраще. При цьому Grand Way WK 0324 зібраний на сучасній заводській лінії із сучасних матеріалів, а значить і від прогресу він теж отримав все, що йому необхідно. Міцні сучасні матеріали та перевірена часом конструкція дозволяють ножу витримувати серйозні навантаження та суворі умови експлуатації.
  • Клинок має довжину 120 мм та товщину 3,8 мм. Високі прямі спуски і ріжучу кромку з натяком на невелике черевце на кшталт тих, що бувають у ножів скіннерів. Розміри і форму клинка можна розцінити як оптимальну і досить універсальну, придатну для виконання багатьох завдань та обробки різних матеріалів.
  • Клинок виготовлений із нержавіючої сталі 9CR18MOV. Її висока твердість (59 HRC) забезпечує міцність ножа і довге збереження гостроти, навіть якщо ніж експлуатується дуже активно. Стійкість цієї сталі до корозії також перебуває на гідному рівні.
  • Ергономічне руків’я, забезпечує зручність та надійне тримання в руці при різних варіантах хвату. Конструкція фултанг забезпечує їй максимальну міцність (сталевий хвостовик йде на всю довжину рукояті). Накладки з композиту G10 міцні, стійкі до впливу середовища та не ковзають у долоні. Досить важливою перевагою для такого робочого ножа є наявність у руків’ї темлячного отвору.
  • У комплекті з Grand Way WK 0324 йдуть сучасні зручні та практичні піхви з кайдекса.

Ножі для бушкрафту (на кшталт запропонованого вам Grand Way WK 0324) користуються популярністю серед туристів, мандрівників та любителів активного відпочинку, оскільки вони є дійсно корисним та надійним інструментом для виживання та успішного перебування далеко від міста та цивілізації. З цієї ж причини такий ніж може стати у нагоді і військовослужбовцям.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий