Нож нескладной 2307 B танто

Нож нескладной 2307 B танто

864 грн

2307 B

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидНескладной
Общая длина, мм290
Длина клинка, мм150
Длина рукояти, мм140
Толщина клинка, мм3
Ширина клинка, мм27
Материал клинка440 C
Твердость стали, HRC57-58
Поверхность лезвияBlack oxide
Материал рукоятижгут
Наличие чехлаДа
Вес, г243
Ручная работанет
Описание

Нескладний туристичний ніж Grand Way 2307 B

2307 B – це один з найбільш харизматичних ножів у всій великій лінійці нескладаних ножів компанії Grand Way.

Ніж виготовлений за мотивами дуже популярного виду ножів – танто. Зазвичай ножі такого типу в наш час називають “американськими танто”.

Клинок ножа має характерний вигляд, який важко сплутати з чимось іншим. Помітний вигін лінії ріжучої кромки ще більше робить цей ніж схожим на японський меч катану. Спуски слабко увігнуті від третини клинка.

Сталь, що використовується для виробництва клинка – вже стала класикою 440С. До плюсів цього матеріалу можна внести високу корозійну стійкість, здатність тривалий час тримати гостроту заточування, високу механічну твердість.

Довжина клинка 150 мм, товщина 3,8 мм. Ніж годиться для самої серйозної роботи. Завдяки формі клинка він дуже добре ріже (завдяки вигину ріжучої кромки) та (завдяки характерному тантоїдному вістрю) чудово протикає навіть доволі щільні матеріали.

Покриття Black Oxide надає клинку стильного чорного кольору, знижує його задтність відбивати промені світла, та додатково захищє його від корозії та подряпин.

Руків’я ножа прямокутне у поперечному перетині, міцне і по-спартанські просте: на широкий хвостовик ножа для надання додаткового об'єму накладено дві дерев'яні накладки, на яких зроблено намотування з міцного шнура на кшталт паракорду.

Руків’я прикрашають та додатково захищають металевий больстер і навершя з такого ж матеріалу (у наверші є темлячний отвір). Рукоять міцна, надійна, доволі зручна та надає великий простір для легких модифікацій та іншої  самостійної творчості.

Так тканьовий шнур можна замінити на шнур, або поставити дерев'яні накладки з сучасних, композитних пластиків або дорогої красивох деревнини – все залежить тільки від вашої фантазії.

Важко залишатися байдужим, дивлячись на такий харизматичний ніж. 2307 RGP може не тільки з успіхом використовуватись у якості туристичного чи тактичного ножа, а й виступати як прикраса колекції чи бути гарним (і дещо екзотичним) подарунком.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий