Нож нескладной 22810

Нож нескладной 22810

608 грн

22810

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидНескладной
Общая длина, мм235
Длина клинка, мм118
Длина рукояти, мм117
Толщина клинка, мм2
Ширина клинка, мм31
Материал клинка420
Твердость стали, HRC55-56
Поверхность лезвияSatin finish
Материал рукоятиМеталл, дерево
Наличие чехлаДа
Вес, г150
Ручная работанет
Описание

Ніж нескладаний 22810

Ніж Grand Way 22810 – відмінний приклад бюджетного мисливського ножа, цілком придатного і для різноманітної господарсько-побутової діяльності.

Спуски біля ножа увігнуті, приблизно від середини. Клинок із стійкої до корозії, ​​нержавіючої сталі 420 дійсно стійкий до іржі та легко заточується. До речі, для обробного ножа, що має справу з біологічними рідинами, висока корозійна стійкість – це неабиякий плюс.

Геометрія клинка – clip point дозволяє цьому ножу колоти не менш добре, чим різати.

Помітні доли прикрашають клинок ножа та, разом із задраним догори кінчиком вістря, надають ножеві хвацького вигляду. гарантують гарний різ клинка.

Зручне дерев'яне руків’я має конструкцію фултанг.  Тобо – це заточена смуга нержавіючої сталі, на яку в районі рукояті наклали дерев'яні накладки. Подібні ножі давно славляться своєю винятковою надійністю.

Також привертає увагу розміщений на руків’ї розвинений упор для долоні. Ви дійсно можете не хвилюватись, що ваші пальці зісковзнуть на клинок під час роботи.

В тильній частині руків'я розміщується великий гільзований темлячний отвір, через який (за потреби) можна протягнути доволі товстий шнур. Наявність темляка ще більше підвищує безпеку користування ножем.

Ця особливість робить ніж Grand Way 22810 зручним та безпечним не тільки для обробці видобутку, але і при багатьох інших робіт.

З одного боку, ви не знайдете в цьому ножі дорогих матеріалів і якоїсь виключно багатої обробки. З іншого боку, якщо ви чітко розумієте просте правило «кожна річ коштує своїх грошей», то зможете стати власником цілком добротного бюджетного ножа-роботяги. Зручного, стійкого до впливів середовища, невибагливого та універсального. Цей ніж зроблений насамперед, щоб його власник не сушив собі голову, а просто користувався тим інструментом, який купив.

Але, до речі, завдяки простому, але приємному дизайну ніж Grand Way 22810 може виступати і в якості подарунка.

З покупкою, придбанням, а також даруванням та передачею цього ножа іншій людині у вас не буде жодних проблем. Ніж Grand Way 22810 не є холодною зброєю за законами України. Магазин за вашим замовленням може додати до ножа копію експертного висновоку, що підтверджує цей факт.  

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий