Нож нескладной 2937 RP

Нож нескладной 2937 RP

640 грн

Нож нескладной 2937 RP

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидНескладной
Общая длина, мм298
Длина клинка, мм179
Длина рукояти, мм119
Толщина клинка, мм2
Ширина клинка, мм26
Материал клинка3Cr13Mov
Твердость стали, HRC58-59
Поверхность лезвияMirror polish
Материал рукоятиШнур
Наличие клипсыНет
Наличие чехлаДа
Вес, г188
Ручная работанет
Описание

Grand Way 2937 RP – нескладаний ніж з клинком американський танто

Grand Way 2937 RP – це нескладаний ніж із клинком «американський танто». Переосмислення японської класики, яке зробили найфмейкери США, давно вже стало одним із відомих стилів тактичних і поліцейських ножів. Полюбилися вони й мисливцям, туристам та ентузіастам виживання в умовах дикої природи.
 
Причин для такої великої популярності цих ножів кілька:

  • Американський танто – дуже надійний ніж із надзвичайно міцним вістрям, яке дозволяє ефективно та безпечно для самого ножа протикати найміцніші матеріали.
  • Характерний для американського танто кут перетину двох ріжучих кромок утворює «зуб», який здатний різати доволі потужно та якісно.
  • Вже згадана раніше пара ріжучих кромок, суттєво полегшує заточування ножа та догляд за ним. А також дозволяє ці кромки по-різному заточити і використовувати.Фактично ви отримуєте можливість зробити два різних леза на одному ножі. Наприклад, для точного різу та для більш грубої роботи.
  • Така форма ножа просто естетично дуже приваблива. Про смаки, звичайно, не сперечаються, але дизайн американського танто запам'ятовується з першого погляду та сплутати з чимось іншим його складно.

Конструкційно Grand Way 2937 RP – це суцільна якісної нержавіючої смуга сталі, заточена частина якої є клинком, а решта, з обмоткою з міцного шнура – утворює руків'я. Хвостовик клинка залишився без обмотки та утворює сталевий виступ, який (за необхідності) можна використовувати як склобій. Там же зроблено і отвір для темляка.

Grand Way 2937 RP – простий, утилітарний та при цьому ефективний ніж для справжнього практичного використання, здатний пройти зі своїм господарем чимало шляхів та перенести з ним безліч пригод. У поході такий простий ніж буде максимально ефективним та надійним (у ньому просто нічому ламатись).

Grand Way 2937 RP від компанії Grand Way – гарний варіант для тих, хто любить функціональні, не обтяжені зайвими дизайнерськими елементами, ножі, які зроблені не для того, щоби лежати на полиці, а для справжнього практичного використання.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий