Нож складной SG 149 black

Нож складной SG 149 black

1 312 грн

SG 149 black

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидСкладной
ТипНа подшипнике
Общая длина, мм198
Длина клинка, мм88
Длина рукояти, мм110
Толщина клинка, мм3.2
Ширина клинка, мм11
Материал клинкаD2
Твердость стали, HRC59-61
Поверхность лезвияSatin finish
Материал рукоятиG10
Наличие клипсыДа
Тип замкаLiner Lock
Наличие чехлаНет
Вес, г62
Вид упаковкиЦветная картонная коробка
Описание
Grand Way SG 149 black  –  сучасний ультралегкий джентльменський EDC ніж.


Що таке EDC ніж?

Ця назва походить від англійського " Every Day Carry Knife". Так називають сучасні складані ножі, призначені для щоденного носіння. Передбачається, що такий ніж стане таким самим звичним для вас предметом, як мобільний телефон або ключі від квартири.

Відповідно, від EDC складаного ножа очікується, що він буде компактним, зручним у носінні та роботі, надійним.
Велика увага приділяється і дизайну. Адже це не просто інструмент, це ще й аксесуар, що стане постійною частиною образу власника


Що таке джентльменський ніж?

Насправді ідею «джентльменського ножа» досить погано визначено навіть у самій спільноті ножеманів. Так, вона нібито успадковує тим невеликим та стильним ножам, що носили у кишені джентльмени кінця 19-го, початку 20-го століття. Таким ножем можна було зрізати кінчик сигари, розкрити лист чи посилку, акуратно зробити інші повсякденні речі, які пристойній людині голими руками та зубами робити було якось непристойно.

Найбільш важливим є те, що сучасні джентльменські ножі створені для того, щоб їх можна було легко та непомітно носити у місті. Це визначає їх відносно тонкий, легкий та витончений формат. Джентльменський ніж без проблем міститься в кишені (навіть якщо той не порожній).

Джентльменському ножу, як правило, чужа переускладненість та зайва гонитва за модою.  Натомість, справжній джентльменський ніж має простий і лаконічний дизайн. Аристократизм проявляється у стриманості.

 

Технічні характеристики та особливості складаного ножа Grand Way SG-149 black

Цей ніж просто вражає своєю витонченістю. Маса лише 65 грамів! Довжина його леза дорівнює 88 мм при ширіні в 11 мм, та товщині 3,2 мм в обусі. Здавалося б, ще трохи - і це буде стилет!

Але Grand Way SG-149 black не перейшов цю важливу грань. Це все ще ніж, і різати ним цілком можна. Особливо, враховуючи, що ножі зі сталі D2 зазвичай ріжуть дуже добре. До речі, завдяки своєму тантоподібному профілю колоти цей клінок буде теж чудово.

У іншому можно зазначити, що Grand Way SG-149 black - фліппер з замком типу liner lock. Рукоять з пари сталевих лайнерів з накладками з G10. Підшипник в осьовому. Акуратна сталева кліпса. Стильний темлячний отвір. Як то кажуть:"Все на місці."

Але який це ніж! Витончений, легкий але при цьому прочний та гострий! Ваше стильне але дуже гостре сталеве жало! І, як повинно бути справжньому жалу, до пори Grand Way SG-149 black залишиться непомітним сторонньому оку.

Бо саме для того і роблять джентльменські ножі. Навіть на кармані легких брюк чи піджака цей ніж повинен залишатися непомітним.

А ще він мусить виглядати по-справжньому классно!

От з чим, а з тим щоби виглядати классно, у Grand Way SG-149 black все дуже й дуже добре!


Чому сталь D2 – одна з найпопулярніших у ножовій промисловості?

Інструментальна сталь D2 була створена в США. Вона створювалася для використання при виготовленні відповідних вузлів та деталей, що працюють із значними навантаженнями.
Наприклад, D2 широко застосовується у виробництві підшипників.
Одна з важливих переваг цієї сталі – чудове співвідношення твердості та пластичності. Клинки з D2 можно заточити до значних показників гостроти, вони чудово ріжуть і довго не затуплюються.
При цьому, сталь D2 хоч і тверда, але не крихка. Вона здатна витримувати механічні нарузки без утворення тріщин та сколів.


Чим D2 перевершує інші популярні ножові сталі?

При порівнянні сталі D2 з популярними ножовими нержавійками типу 420,440А,440С, 5Cr15MoV, 8Cr13MoV можна відзначити, що вона помітно перевершує їх вмістом вуглецю, а значить – твердістю та тривалістю збереження гостроти, дещо поступаючись їм у корозійній стійкості.

При грамотному з ним обходженні, клинок з D2 в більшості випадків різатиме краще і довше, ніж клинок з будь-якої з вищезгаданих сталей. Але вимагатиме до себе трохи більшої уваги щодо захисту від вологи та вогкості.

Через достатньо високого вмісту вуглецю ця сталь відноситься до «напів нержавіючих», і за своєю стійкістю до корозії займає проміжне положення між нержавіючими і вуглецевими сталями. Тобто вона не кородує так стрімко, як вуглецеві («іржавіючі») сталі, але й у вологому середовищі ніж з D2 зберігати не рекомендується. Втім, тут немає нічого складного: просто протирайте ножа насухо після роботи і стежте, щоб усередині ящика або чохла в якому ви його зберігаєте не було мокро.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Возможно вам понравятся

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий