Нож складной SG 070 black tanto

Нож складной SG 070 black tanto

1 216 грн

SG 070 black

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидСкладной
ТипНа подшипнике
Общая длина, мм210
Длина клинка, мм87
Длина рукояти, мм123
Толщина клинка, мм3.6
Ширина клинка, мм28
Материал клинкаD2
Твердость стали, HRC59-61
Поверхность лезвияSatin finish
Материал рукоятиG10
Наличие клипсыДа
Тип замкаLiner Lock
Наличие чехлаНет
Вес, г158
Вид упаковкиЦветная картонная коробка
Описание
Grand Way SG-070 black – складаний ніж із сталі D2
Що таке EDC ніж?

Ця назва походить від англійського " Every Day Carry Knife". Так називають сучасні складані ножі, призначені для щоденного носіння. Передбачається, що такий ніж стане таким самим звичним для вас предметом, як мобільний телефон або ключі від квартири.

Відповідно, від EDC складаного ножа очікується, що він буде компактним, зручним у носінні та роботі, надійним.
Велика увага приділяється і дизайну. Адже це не просто інструмент, це ще й аксесуар. що стане постійною частиною образу власника.



Технічні характеристики та особливості складаного ножа Grand Way SG-070 black

Звичайним завданням для EDC ножів є відкриття упаковок, нарізка їжі, допомога у швидкому імпровізованому ремонті одягу та техніки. Коротше кажучи, всі ті турботи, що часто зустрічаються, справлятися з якими зручніше за допомогою міцної заточеної сталі, а не голих рук. Вважається, що такий складень може будь-якої миті нагоді сучасному городянину. Але якщо вам потрібен ніж з клинком поміцніше та попотужніше, вам варто звернути увагу саме на Grand Way SG 070 black.

Досить оригінальний тантоподібний клинок виготовлений із міцної та стійкої сталі D2. Товщина клинка у 3,6 мм, надійний упор під палець на обусі, а також тантоїдна геометрія, роблять ніж цілком функціональним різаком і відмінним "розкривачем" самих міцних пакунків.
За способом роботи механіки ніж можна віднести до фліперів із замками типу Liner Lock. Як і належить сучасному фліперу, плавник на лезі працює зручним упором для руки, а сам фліп є швидким і хлестким завдяки наявності підшипників в осьовому.

Рукоятка складається з двох сталевих лайнерів з накладками з надійного композиту G10. Сталева кліпса допоможе надійно закріпити ніж на кишені. Темлячний отвір розташований в яскравому помаранчевому бекспейсері. Враховуючи, що такий ніж може стати в нагоді не тільки в місті, а й у поході, яскравий бекспейсер виглядає цілком виправданим і корисним рішенням. Тепер втратити цей ніж у траві буде трохи складніше.
В цілому Grand Way SG 070 black можна охарактеризувати як оригінальний, та дуже симпатичний і доступний за ціною складаний ніж, який може бути однаково корисний, як жителю кам'яних джунглів, так і туристу.


Чому сталь D2 – одна з найпопулярніших у ножовій промисловості?

Інструментальна сталь D2 була створена в США. Вона створювалася для використання при виготовленні відповідних вузлів та деталей, що працюють із значними навантаженнями.
Наприклад, D2 широко застосовується у виробництві підшипників.
Одна з важливих переваг цієї сталі – чудове співвідношення твердості та пластичності. Клинки з D2 можно заточити до значних показників гостроти, вони чудово ріжуть і довго не затуплюються.
При цьому, сталь D2 хоч і тверда, але не крихка. Вона здатна витримувати механічні нарузки без утворення тріщин та сколів.


Чим D2 перевершує інші популярні ножові сталі?

При порівнянні сталі D2 з популярними ножовими нержавійками типу 420,440А,440С, 5Cr15MoV, 8Cr13MoV можна відзначити, що вона помітно перевершує їх вмістом вуглецю, а значить – твердістю та тривалістю збереження гостроти, дещо поступаючись їм у корозійній стійкості.

При грамотному з ним обходженні, клинок з D2 в більшості випадків різатиме краще і довше, ніж клинок з будь-якої з вищезгаданих сталей. Але вимагатиме до себе трохи більшої уваги щодо захисту від вологи та вогкості.

Через достатньо високого вмісту вуглецю ця сталь відноситься до «напів нержавіючих», і за своєю стійкістю до корозії займає проміжне положення між нержавіючими і вуглецевими сталями. Тобто вона не кородує так стрімко, як вуглецеві («іржавіючі») сталі, але й у вологому середовищі ніж з D2 зберігати не рекомендується. Втім, тут немає нічого складного: просто протирайте ножа насухо після роботи і стежте, щоб усередині ящика або чохла в якому ви його зберігаєте не було мокро.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий