Нож складной WK 06231 tanto

Нож складной WK 06231 tanto

544 грн

WK 06231

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидСкладной
Общая длина, мм188
Длина клинка, мм81
Длина рукояти, мм107
Толщина клинка, мм2.7
Ширина клинка, мм30
Материал клинка5Cr15MoV
Твердость стали, HRC56-57
Поверхность лезвияTI-NI (Titanium nitride)
Материал рукоятиG10
Наличие клипсыДа
Тип замкаLiner Lock
Наличие чехлаНет
Вес, г117
Вид упаковкиЦветная картонная коробка
Описание
Ніж складаний WK 06231

Grand Way WK 06231 – міцний та надійний складаний ніж для щоденного застосування та туризму.

Особливості конструкції складаного ножа WK 06231

Grand Way WK 06231 – сучасний складаний ніж із замком liner lock, який не містить жодних пружин і автоматичних механізмів, проте легко і швидко відкривається однією рукою. Розкриття ножа відбувається виключно за рахунок якісної продуманої механіки. Достатньо швидкого натискання або різкого клацання по виступу-плавнику або підпальцевому шпеньку на клинку (на вибір) і клинок приходить у робоче положення і надійно фіксується пружиною замку liner lock. Ніж готовий до роботи!

Слід зазначити, що відсутність автоматики, кнопок та пружин у ножі значно спрощують його, підвищують надійність, а також багато в чому запобігають самовільному спрацюванню під час транспортування. Для похідного ножа така простота та надійність дуже корисні.

Клинок

Клинок ножа виготовлений із нержавіючої сталі 8Cr13MoV. Це – дуже якісна та міцна нержавіюча сталь. Клинки з неї дійсно не іржавіють і довго залишаються гострими. Ця сталь є однією з найкращих у своїй ціновій категорії.

Сам клинок має форму близьку до американського танто. Це - дуже прочний та ефективний профіль клинка, що отримав велику популярність у всьому світі. Ножі танто настільки цікаві, що заслуговують окремої розмови.

Товщина клинка в обусі – 2,7 мм. Спуски від верхньої третини. У робочому положенні клинка фліппер працює як надійний упор для руки.

Клинок ножа Grand Way WK 06187 дозволяє не тільки різати, а й досить точно колоти. У будь-якому випадку, танто із сталі 8Cr13MoV товщиною 2,7 мм – відмінний універсальний клинок, який впорається із серйозною роботою. Стійкість клинка до корозії та легких механічних пошкоджень додатково збільшена покриттям Ti-Ni(Titanium Nitride). Матове лезо не блищить і не відбиває сонячне світло. Саме цьому можна впевнено сказати, що Grand Way WK 06231 має багато елементів вдалого туристичного та тактичного ножа у своїй конструкції

Рукоять

Рукоять ножа сформована парою сталевих лайнерів з накладками з композиту G10, відомого своєю міцністю та несприйнятливістю до вологи та інших впливів зовнішнього середовища.

Накладки мають приємно шорстку структуру і складний рельєф. Рукоять ергономічна і зовсім не ковзає в руці. Її дещо незвична форма (дещо схожа на так звану «пістолетну» рукоять спортивної рапіри) не дає ножу висковзнути з руки при сильному колючому русі. Також така форма ділає ніж дуже зручним при струганні.

Сталева кліпса, розташована з правого боку рукояті, дозволяє надійно закріпити ніж на зрізі кишені. Також слід звернути увагу на встроєний у тильну частину рукояті карабін, що дозволяє підвісити ніж на спорядженні.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Возможно вам понравятся

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий