Нет товаров
Набор ножей 2942R "MIRABEL"
Готов к отправке
Доставка Детальніше
Безкоштовно
від 55 ₴
Безкоштовно з 1500 ₴
від 42 ₴
Безкоштовно з 1500 ₴
від 49 ₴
Безкоштовно з 2000 ₴
від 40 ₴
Безкоштовно з 2000 ₴
Оплата
Гарантія
Обмін/повернення товару протягом 14 днів
Производитель | Grossman |
Вид | Кухонный |
Кожен кухонний ніж виготовлений із високоякісної нержавіючої сталі 1.4116 від німецької компанії TussenKrupp AG.
Тип клинка: штампований
Матеріал рукоятей:
Набір включає:
Колір рукоятей: білий
Колір клинків: сріблястий
Габарити підставки, мм: 230/200/95
Країна виробник: КНР
Бажаєте купити набір кухонних ножів для домашньої кухні? П'ять ножів у цьому наборі були спеціально підібрані так, щоб допомогти вам впоратися з будь-яким завданням у найкоротший термін! Виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі, ці міцні ножі буквально призначені для того, щоб працювати кожен день і при цьому залишатися гострими і придатними до роботи. Такий набір якісних кухонних ножів є ідеальною відправною точкою для кухаря-початківця і надійною базою для поповнення вашої колекції кухонних ножів у майбутньому!
Загалом набір кухонних ножів GROSSMAN MIRABEL – відмінна покупка для тих, хто готує вдома.
Німецька сталь 1.4116 від TussenKrupp AG широко використовується в європейській ножовій промисловості для виготовлення кухонних ножів, скальпелів, а також хірургічного обладнання, столових приладів та різальних інструментів.
Також ця сталь використовується для виробництва широко відомих та популярних у всьому світі швейцарських армійських ножів.
Завдяки доступній ціні, довговічності та міцності, вироби зі сталі 1.4116 вже зарекомендували себе у Європі (особливо Німеччини). Тепер ця якість доступна і вам.
Шеф-ніж або, як його ще називають – "кухарський ніж", має довге широке лезо з розвиненою задньою частиною – "п'ятою". Широка п'ята дає можливість концентрувати в цьому місці значний тиск на клинок, що корисно для нарізання твердих продуктів, таких як картопля, цибуля або пастернак. Відмінний універсал, кухарський ніж – один з найбільш універсальних ножів на кухні, що ідеально підходить для повсякденних завдань з нарізки овочів і подрібнення зелені (і багато іншого).
Ножі сантоку відмінно підходять для точного нарізання овочів і подрібнення зелені. Це – один з найпопулярніших типів кухонних ножів у Японії.
Форма клинка робить сантоку ефективним інструментом для оброблення риби. Особливо ці ножі корисні при приготуванні суші або іншої сирої риби, так як заглиблення на боках клинка допомагають запобігти прилипанню матеріалу, що нарізається, до металу.
Велике широке лезо зручно використовувати для збору і перенесення нарізаних продуктів після нарізання.
Однак корисність сантоку не обмежується тільки нарізанням риби. Корисний він і для роботи з овочами.
Сантоку – ще один відмінний універсал, який є ефективною альтернативою кухарським або універсальним ножам.
Ніж для нарізання м'яса зазвичай має вузький і довгий прямий клинок. Його невелика ширина дозволяє йому легше долати опір речовини при розрізанні їжі. Нарізані шматочки виходять більш чистими та однорідними. Цей ніж добре підходить для підготування до подачі птиці, свинини, баранини або яловичини. Їм можна нарізати тонкі акуратні скибочки м'яса однакового розміру.
Такий ніж можна використовувати для нарізання великих фруктів та овочів, таких, як кавуни, дині чи кабачки, для нарізання яких довжини звичайних ножів буде мало. Довге тонке лезо також ідеально підходять для нарізання тортів. Довжини такого клинка достатньо, щоб нарізати ідеальні скибочки одним плавним рухом, навіть якщо торт досить великий.
Універсальний ніж за формою схожий на кухарський, але він дещо менший і легший. Найменші розміри та гострий кінчик дозволяють виконувати цим ножем більш тонку роботу. Універсальний ніж має багато якостей кухарського ножа, але при цьому може бути особливо корисним при роботі з невеликими продуктами, оскільки він дозволяє виконувати більш точне нарізання. Так що, якщо вам здалося, що ваш кухарський ніж надто великий для якоїсь роботи, вам краще дістати з підставки універсальний ніж.
Хлібний ніж має довгий прямий клинок з гострим зазубреним лезом – як у пилки. Цей тип ножа призначений для нарізання м'яких матеріалів. Довге лезо і гостра зазубрена ріжуча кромка хлібного ножа роблять його ідеальним інструментом для розрізання всіх видів хліба, багетів, рогаликів і булочок. Це пов'язано з тим, що пилкоподібна ріжуча кромка дозволяє ножу акуратно прорізати м'якіші матеріали, не ушкоджуючи їх форму. Хлібні ножі також можна використовувати для нарізання тортів, оскільки вони можуть їх розрізати, не змінюючи бісквіту і не пошкоджуючи прикраси.
Added to your compare, View comparison list click here
Просмотренные товары
Оценки и отзывы покупателей