Нож складной SG 056 black

Нож складной SG 056 black

704 грн

SG 056 black

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидСкладной
ТипНа подшипнике
Общая длина, мм190
Длина клинка, мм78
Длина рукояти, мм112
Толщина клинка, мм3.7
Ширина клинка, мм30
Материал клинкаD2
Твердость стали, HRC59-61
Поверхность лезвияSatin finish
Материал рукоятиG10
Наличие клипсыДа
Тип замкаLiner Lock
Наличие чехлаНет
Вес, г101
Вид упаковкиЦветная картонная коробка
Описание
Grand Way SG-056 black – складаний ніж із сталі D2

 

Що таке EDC ніж?

Ця назва походить від англійського " Every Day Carry Knife". Так називають сучасні складані ножі, призначені для щоденного носіння. Передбачається, що такий ніж стане таким самим звичним для вас предметом, як мобільний телефон або ключі від квартири.

Відповідно, від EDC складаного ножа очікується, що він буде компактним, зручним у носінні та роботі, надійним.
Велика увага приділяється і дизайну. Адже це не просто інструмент, це ще й аксесуар. що стане постійною частиною образу власника.

 

Що таке ворнкліфф?

Ворнкліф (wharncliffe) - це особлива форма клинка ножа, для якого характерні пряма ріжуча кромка і особлива форма кінчика, що формує вістря в точці перетину з РК.
Назва клинка залишилися, як пам'ять про лорда Ворнкліффа, який дав життя цьому типу ножів.
Клинок Wharncliffe - чудовий вибір для будь-якого діла, де потрібна пряма ріжуча кромка. Він ідеально підходить для роботи, під час якої ви щось ріжете вістрям клинка, наприклад, для розрізання тканини або шкіри, вирізання чогось із газети чи журналу, розкриття пакунків.
Такий ніж не дуже вдало коле, але ріже та прорізає просто бездоганно! Також його прочним кінчиком зручно щость ковиряти.



Технічні характеристики та особливості складаного ножа Grand Way 056 black

Розкривається Grand Way SG-056 black зачепом зручного шпенька або поштовхом плавця. Завдяки високій якості конструкції та наявності підшипників в осьовому механізмі зробити це легко обома способами.
Складається ніж не менш легко.
Замок – Liner Lock. Він надійний та простий в обслуговуванні.
Ніж зібрано вдало та добротно. Все точно зібрано та встановлено на свої місця. Механіка працює легко та без затримок. Зайвих щілин, зазорів, люфтів немає взагалі.
Клинок виготовлений із сталі D2. Цей сорт напівнержавіючої сталі створювався для виготовлення підшипників. Він досить твердий, і при цьому пластичний та зносостійкий. Це зробило D2 украй популярним сортом сталі саме у ножовій індустрії матеріалом.
Рукоятка зручна та ергономічна. Конструкція її стандартна – пара сталевих лайнерів, покритих накладками зі склотекстоліту G10. Матеріалу відомого міцністю та стійкістю до впливів середовища, включаючи перепади температур та вологості.
У бекспейсері є акуратний темлячний отвір. Фініш клинка – сатин, виконаний якісно і тішить око. На правій стороні рукояті розташована сталева кліпса, що не переставляється, яка допоможе закріпити ніж на кишені.


Чому сталь D2 – одна з найпопулярніших у ножовій промисловості?

Інструментальна сталь D2 була створена в США. Вона створювалася для використання при виготовленні відповідних вузлів та деталей, що працюють із значними навантаженнями.
Наприклад, D2 широко застосовується у виробництві підшипників.
Одна з важливих переваг цієї сталі – чудове співвідношення твердості та пластичності. Клинки з D2 можно заточити до значних показників гостроти, вони чудово ріжуть і довго не затуплюються.
При цьому, сталь D2 хоч і тверда, але не крихка. Вона здатна витримувати механічні нарузки без утворення тріщин та сколів.


Чим D2 перевершує інші популярні ножові сталі?

При порівнянні сталі D2 з популярними ножовими нержавійками типу 420,440А,440С, 5Cr15MoV, 8Cr13MoV можна відзначити, що вона помітно перевершує їх вмістом вуглецю, а значить – твердістю та тривалістю збереження гостроти, дещо поступаючись їм у корозійній стійкості.

При грамотному з ним обходженні, клинок з D2 в більшості випадків різатиме краще і довше, ніж клинок з будь-якої з вищезгаданих сталей. Але вимагатиме до себе трохи більшої уваги щодо захисту від вологи та вогкості.

Через достатньо високого вмісту вуглецю ця сталь відноситься до «напів нержавіючих», і за своєю стійкістю до корозії займає проміжне положення між нержавіючими і вуглецевими сталями. Тобто вона не кородує так стрімко, як вуглецеві («іржавіючі») сталі, але й у вологому середовищі ніж з D2 зберігати не рекомендується. Втім, тут немає нічого складного: просто протирайте ножа насухо після роботи і стежте, щоб усередині ящика або чохла в якому ви його зберігаєте не було мокро.

 

Чому і для чого варто купити саме Grand Way SG-056 black?

Grand Way SG-056 black - сучасний та якісно виготовлений EDC ніж. Він викликає лише позитивні емоції. Їм приємно користуватися. На нього приємно дивитись. Їм приємно володіти.
Якщо ви любите EDC різачки або цікавитеся клинками типу ворнкліф, Grand Way SG-056 black, вам відмінно підійде.

Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий