Нож складной DG 022 (дамаск)

Нож складной DG 022 (дамаск)

2 048 грн

Нож складной DG 022 (дамаск)

Готов к отправке

Доставка Подробнее

  • Самовывоз в Харькове

    Бесплатно

  • Самовывоз из Новой Почты

    от 51 ₴

    Бесплатно от 1500 ₴

  • Самовывоз из Укр Почты

    от 35 ₴

    Бесплатно от 699 ₴

Оплата

  • Оплата при получении товара, Картой онлайн, Безналичными для юридических лиц

Гарантия

Обмен/возврат товара в течение 14 дней


Гарантируем проверку товара перед отправкой
Характеристики
ПроизводительGrand way
ВидСкладной
Общая длина, мм178
Длина клинка, мм76
Длина рукояти, мм102
Толщина клинка, мм3
Ширина клинка, мм20
Материал клинкаДамаск
Твердость стали, HRC59-61
Поверхность лезвияSatin finish
Материал рукоятиМеталл, дерево
Наличие клипсыДа
Тип замкаLiner Lock
Наличие чехлаНет
Вес, г107
Вид упаковкикартонная упаковка
Описание

Grand Way DG 022 (дамаск) - складний EDC ніж з лезом із дамаської сталі

Що таке EDC ніж?

Абревіатурою EDC (Every Day Carry – «носити щодня») прийнято називати предмети, які люди постійно носять із собою.
Смартфон, запальничка, ключі, гребінець, і навіть маленький пакунок вологих серветок у вашому міському рюкзаку чи портфелі – все це EDC.
Так що, якщо ви постійно носите при собі ніж, то він теж – Every Day Carry.
Навіщо носити ніж у місті щодня?
Відповідь проста. Тому що ніж – найкорисніший та універсальний інструмент. Розкриття пакунків (а інколи і пляшок), нарізання їжі, допомога під час швидкого імпровізованому ремонті одягу та техніки – повсякденних справ для складного ножа у місті знайдеться безліч.

 
Технічні характеристики та особливості ножа Grand Way DG 022 (дамаск)

  • Grand Way DG 022 (дамаск) – компактний і зручний складний ніж із замком liner lock. Клинок має довжину 76 мм. Його форма дуже близька до профілю wharnkliffe. Крім оригінального вигляду, такі клинки відрізняються рядом цікавих робочих властивостей. По-перше, вістрям такого ножа дуже зручно робити точні сікучі надрізи або щось прорізати. Коробки та мішки воно вскриває на рахунок "раз". Причому прорізи виходять дуже рівними та точними.  Ну а довга пряма ріжуча кромка добре покаже себе там, де треба щось рівно та акуратнорозрізати (кажуть, що англійські джентльмени такими ножами розрізали сигари та очищували трубки). Досить високі спуски клинка тільки сприяють ефективності нарізання.
  • Клинок виготовлений із справжньої дамаської сталі. Дамаська сталь – це вид сталі, яка складається з шарів різних сплавів, що мають різні характеристи. Вона має унікальний колір і візерунок, який утворюється під час спеціальної обробки та згинання цих шарів. Завдяки об'єднанню різних металевих шарів, дамаська сталь має високу міцність та характерний декоративний вигляд.
  • Клинок швидко та легко розкривається однією рукою за допомогою важеля-фліппера, який при розкритому положенні ножа стає додатковим упором для пальців руки. Якісні підшипники в осьовому вузлі ще більше полегшують роботу механіки.
  • Руків'я ножа виготовлене із сталі та оригінальних накладок, зроблених з дерева. Також звретає на себе увагу дуже цікавий дизайн сталевого больстера. Завдяки такому руків'ю цей ніж і виглядає дуже стильно і у руці лежить надійно та безпечно.
  • Цей ніж не є холодною зброєю, тому що не відповідає багатьом ознакам х. о. Ключовою ознакою в цьому плані є, наприклад, довжина клинка, менша за 90 мм. Та відсутність точно спрямованого вперед колючого вістря. Цього цілком достатньо для комфортної повсякденної роботи, але не достатньо, щоб ніж вийшов за межі хозяйсько-побутової категорії.
  • А ось чим цей ніж точно буде – то це чудовим подарунком. Все-таки, клинок з дамаської сталі ось уже яку сотню років є символом ефективності та престижу!
Отзывы

Added to your compare, View comparison list click here

Просмотренные товары

Оценки и отзывы покупателей

Еще никто не опубликовал обзор

Оценить / написать комментарий