Тендерайзер. Інструмент для розм'якшення м'яса

Тендерайзер. Інструмент для розм'якшення м'яса

644 грн

1129742233

Цього продукту більше немає в наявності

Доставка Детальніше

  • Самовивіз у Харкові

    Безплатно

  • Самовивіз із Нова пошта

    від 65 ₴

    Безплатно від 1500 ₴

  • Самовивіз із Укрпошта

    від 45 ₴

    Безплатно від 1500 ₴

  • Самовивіз із Rozetka

    від 49 ₴

    Безплатно від 2000 ₴

  • Самовивіз із Meest

    від 45 ₴

    Безплатно від 2000 ₴

Оплата

  • Оплата при отриманні товару, Карткою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів


Гарантуємо перевірку товару перед відправленням
Детальніше

Розм'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання. Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса та стейків. м'ясовідбивка тендерайзер дозволяє робити непомітні, акуратні уколи. За один раз 24 уколи. Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, структура м'яса та його зовнішній вигляд не порушуються, але воно стає м'яким та соковитим при приготуванні. М'ясо швидше маринується, прожарюється, пропікається, при цьому значно скорочується час приготування. Спеції та маринад знаходяться всередині продукту, а не на його поверхні – Ваші страви будуть ще смачнішими і ароматнішими. p>


Переваги:
Головне призначення тендерайзера, розм'якшувача м'яса - це надання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.

Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким та соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці мотузкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки просмажується набагато швидше і рівномірніше. Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту.


Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50%.
Скорочує час маринування на 80%.

<

Конструкція із пластику 24 голками-ножами із нержавіючої сталі. Сік не витікає, а відбивна майже стискається. Тендрайзер не травмує волокна, як це робить молоток для відбивання. Молоток робить з м'яса кашу, і витікає багато соку, а при використанні тендерайзера сполучна тканина залишається цілою. br>В залежності від щільності м'яса та товщини шматка виберіть оптимальне зусилля для його обробки. Врахуйте, що великі шматки рекомендується обробляти з двох сторін; Уникайте попадання сталевих стрижнів у кістки та тверді предмети; Рекомендується відбивати м'ясо перед його маринуванням; У процесі відбивання можна до смаку додати спеції; Леза інструмента введуть їх усередину м'яса;
Після використання необхідно ретельно промити розм'якшувач;
Не можна використовувати абразивні миючі засоби та тверді губки.
Упаковка: блістер
Розмір блістера 21x19x4,5 см
Вага з упаковкою: 360 грам
Розміри тендерайзера: 14х11х2,8 см

Відгуки

Added to your compare, View comparison list click here

Переглянуті товари

Оцінки та відгуки покупців

Ще ніхто не опублікував відгук

Оцінити / написати коментар