Немає товарів
1129742233
Цього продукту більше немає в наявності
Доставка Детальніше
Безплатно
від 65 ₴
Безплатно від 1500 ₴
від 45 ₴
Безплатно від 1500 ₴
від 49 ₴
Безплатно від 2000 ₴
від 45 ₴
Безплатно від 2000 ₴
Оплата
Гарантія
Обмін/повернення товару протягом 14 днів
Розм'якшувач м'яса (тендерайзер) - інноваційна заміна молотка для відбивання. Він відмінно підходить для попереднього розм'якшення всіх видів червоного м'яса та стейків. м'ясовідбивка тендерайзер дозволяє робити непомітні, акуратні уколи. За один раз 24 уколи. Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, структура м'яса та його зовнішній вигляд не порушуються, але воно стає м'яким та соковитим при приготуванні. М'ясо швидше маринується, прожарюється, пропікається, при цьому значно скорочується час приготування. Спеції та маринад знаходяться всередині продукту, а не на його поверхні – Ваші страви будуть ще смачнішими і ароматнішими. p>
Переваги:
Головне призначення тендерайзера, розм'якшувача м'яса - це надання м'ясу пухкої консистенції, що дозволяє прискорити процес приготування продукту і значно економити час роботи кухаря.
Важливі гідність тендерайзера - це те, що розпушене з його допомогою м'ясо, краще зберігає свої смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким та соковитим. При обробці тендерайзером волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці мотузкою або молотком для м'яса, а сполучні тканини максимально руйнуються. Теплові хвилі проходять набагато легше крізь тканини розпушеного продукту, тому будь-яке м'ясо без кісток після обробки просмажується набагато швидше і рівномірніше. Принцип роботи з тендерайзером досить простий: за допомогою паралельних лез-голок на поверхню шматка м'яса наносяться насічки. Надрізи руйнують сполучну тканину та збільшують площу продукту.
Тендерайзер легко миється.
Розпушувач м'яса скорочує час роботи на 50%.
Скорочує час маринування на 80%.
Added to your compare, View comparison list click here
Переглянуті товари
Оцінки та відгуки покупців