Немає товарів
Набор ножей 2515L "DUNCAN"
Готовий до відправки
Доставка Детальніше
Безплатно
від 65 ₴
Безплатно від 1500 ₴
від 45 ₴
Безплатно від 1500 ₴
від 49 ₴
Безплатно від 2000 ₴
від 45 ₴
Безплатно від 2000 ₴
Оплата
Гарантія
Обмін/повернення товару протягом 14 днів
Виробник | Grossman |
Вид | Кухонний |
Дизайн та конструкцію ножів у цьому наборі можна охарактеризувати як дуже вдалі. Краса, надійність та практичність не часто зустрічаються разом. Але в даному випадку це безперечно сталося.
Нержавіюча сталь 1.4116 розроблена та виготовляється в Німеччині компанією TussenKrupp AG. Вже це звучить як найкраща рекомендація.
Сталь 1.4116 відмінно чинить опір корозії, вона довговічна, ножі з неї виходять міцними і по-справжньому гострими. Не дивно, що ця нержавіюча сталь є однією з найпопулярніших у Європі і широко застосовується для виготовлення кухонних ножів та медичного різального інструменту.
Цей великий, значний ніж називають ще кухарським. Він – головний ніж європейської професійної кухні. Але й на домашній кухні знайдеться чимало роботи.
Овочі, зелень, м'ясо та морепродукти шеф-ніж може переробляти у будь-яких кількостях. Ну а якісна нержавіюча сталь 1.4116 дозволяє зберігати виняткову гостроту без особливих проблем. Працювати таким ножем – одне задоволення.
Цей ніж – японський побратим європейського шеф-ножа. Він трохи легший і коротший і призначений швидше рубати, ніж різати в розгойдування, як це зазвичай роблять шефом.
Загалом, це - дуже зручний та ефективний у роботі ніж. Саме тому він стрімко набирає популярності у всьому світі. Ось уже й шеф-ножу довелося трохи посунутись і поступитися йому трохи місця у сучасному кухонному наборі.
І це не просто данина моді. Для роботи з тими ж морепродуктами та зеленню санток підходить просто відмінно. Вже в ножах і кухні японці розуміються.
Цей гострий прямий ніж виглядає елегантно та стрімко. Він є справжньою прикрасою і без того гарного набору ножів.
Але крім естетичного задоволення він подарує вам можливість швидкої, легкої та акуратної нарізки м'яса, ковбаси, шинки та інших подібних продуктів. Рівні акуратні скибочки одним рухом - ось його спеціалізація.
Втім, як показує практика, кавуни та дині найкраще різати теж їм.
Якщо шеф вважають найважливішим ножем професійної кухні, то універсал часто називають найважливішим ножем кухні домашньої.
І це не дивно. Коли ви вдома, великі шматки та значні обсяги продуктів нарізати доводиться далеко не щодня. Зате маневрений та зручний ніж середнього розміру виявляється потрібен регулярно. Купуйте набір Dunkan і цей ніж теж завжди буде у вас під рукою. Та ще й у такому чудовому виконанні.
Свіжий хліб, здобу та торти насправді краще пиляти, а не різати. Набагато менше шансів щось розчавити, розфарбувати та зіпсувати всю красу. Саме для такої роботи чудово підійде хлібний ніж. Особливо такий вдалий, як у цьому наборі.
Дешеві хлібні ножі з магазинів часто надто короткі, а клинки їх виготовлені з відверто поганої сталі. Тому вони й не працюють як треба.
Спробуйте справжній хлібний ніж від GROSSMAN, і ви зрозумієте, яким він має бути насправді.
До речі, дині, кабачки, патисони та інші тверді овочі пиляються таким ножем теж «на оцінку відмінно».
Added to your compare, View comparison list click here
Переглянуті товари
Оцінки та відгуки покупців