Ніж складний WK 11012 (дамаск)

Нож складной WK 11012 (дамаск)
Нож складной WK 11012 (дамаск) Нож складной WK 11012 (дамаск) Нож складной WK 11012 (дамаск) Нож складной WK 11012 (дамаск) Нож складной WK 11012 (дамаск) Нож складной WK 11012 (дамаск)

2 554 грн

WK 11012 (дамаск)

Готовий до відправки

Доставка Детальніше

  • Самовивіз у Харкові

    Безкоштовно

  • Самовивіз із Нової Пошти

    від 55 ₴

    Безкоштовно з 1500 ₴

  • Самовивіз з Укрпошти

    від 42 ₴

    Безкоштовно з 1500 ₴

  • Самовивіз із Rozetka

    від 49 ₴

    Безкоштовно з 2000 ₴

  • Самовивіз із Meest

    від 40 ₴

    Безкоштовно з 2000 ₴

Оплата

  • Оплата при отриманні товару, Карткою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів


Гарантуємо перевірку товару перед відправленням
Характеристики
ВиробникGrand way
ВидСкладний
ТипНа підшипнику
Загальна довжина, мм180
Довжина клинка, мм78
Довжина рукояті, мм102
Товщина клинка, мм2.6
Ширина клинка, мм25
Матеріал клинкаДамаск
Твердість сталі, HRC59-61
Поверхня лезаSatin finish
Матеріал рукоятіМеталл, дерево
Наявність кліпсиНі
Тип замкаLiner Lock
Наявність чохлаНі
Вага, г111
Вид упаковкиПластиковий кейс
Детальніше
Ніж складаний WK 11012

Grand Way WK 11012  - компактний та зручний складаний ніж, який стане вашим надійним компаньйоном у повсякденних справах. Згідно з концепцією  EDC (Every Day Carry), легкий та гострий складаний ніж-різак займає гідне місце серед предметів, які ви носите з собою щодня.

Grand Way WK 11012  відповідає потребам сучасного міського життя, де швидкість та зручність грають важливу роль. Цей ніж має замок liner lock, що забезпечує надійне фіксування клинка під час роботи. Розкрити ніж можна легко за допомогою підпальцевого отвору на клинку, чи різко натиснувши на важель-фліпер, не задіюючи другу руку. Компактні розміри та мала вага роблять Grand Way WK 11012  ідеальним вибором для носіння щоденно.

Одним з найвизначніших елементів цього ножа є його клинок із справжньої дамаської сталі. Дамаська сталь - це вишуканий матеріал, який поєднує в собі міцність, стійкість до корозії та неповторний декоративний вигляд. Візерунок дамаської сталі утворений завдяки її багатошаровій структурі, що і забезпечує клинку його високі характеристики. Grand Way WK 11012 стане не тільки корисним інструментом повсякденного використання, але й символом вашого стилю та смаку. Підкреслить вашу індивідуальність.

Руків'я ножа виготовлене зі сталі та дерева, що надає йому елегантний, солідний, класичний вигляд. Grand Way WK 11012  - ніж для дорослої, серйозної людини.

Дамаський клинок є втіленням якості та престижу на протязі столітть. Саме тому Grand Way WK 11012  стане вашим надійним спутником або відмінним подарунком для друга, колеги чи близької людини.

 

З якої сталі виготовлений клинок ножа Grand Way WK 11012?

Спосіб виготовлення клинка ножа Grand Way WK 11012 досить цікавий. Він сильно нагадує технології, за якими виготовлялися найкращі мечі та кинджали середньовіччя.

Це так званий набірний дамаск. При виготовленні такого клинка набирається пакет із кількох шарів металу різної щільності. Як правило, у якості серцевини вибирається максимально твердий метал, на який накладаються шари більш в'язкого металу. Багаторазове проковування "бутерброда", що вийшов, зварює шари між собою і дозволяє отримати клинок, який поєднує в собі твердість, тривале збереження гостроти ріжучої кромки (завдяки твердій серцевині), але не крихкий та доволі стійкий до ударів (завдяки в’язким зовнішнім шарам).

Ця технологія відома вже сторіччя, ефективність її давно доведена практично. Сучасні матеріали вивели її на новий, ще вищий рівень. Наприклад, у якості серцевини клинка Grand Way WK 11012 використана пластина з AUS-8, окована 70 шарами більш в'язкої сталі.

AUS-8 – корозійностійка сталь, розроблена японською компанією (Aichi Steel Works). Ця сталь дає максимум віддачі за витрачені на неї гроші. Хороша корозійна стійкість, висока міцність на злам, простота в обробці – її відомі переваги, які надають зварному клинку виключно високі робочі характеристики.

Відгуки

Added to your compare, View comparison list click here

Переглянуті товари

Оцінки та відгуки покупців

Ще ніхто не опублікував відгук

Оцінити / написати коментар