Ніж складний WK 11013 (дамаск)

Нож складной WK 11013 (дамаск)
Нож складной WK 11013 (дамаск) Нож складной WK 11013 (дамаск) Нож складной WK 11013 (дамаск) Нож складной WK 11013 (дамаск) Нож складной WK 11013 (дамаск) Нож складной WK 11013 (дамаск)

2 554 грн

WK 11013 (дамаск)

Готовий до відправки

Доставка Детальніше

  • Самовивіз у Харкові

    Безкоштовно

  • Самовивіз із Нової Пошти

    від 55 ₴

    Безкоштовно з 1500 ₴

  • Самовивіз з Укрпошти

    від 42 ₴

    Безкоштовно з 1500 ₴

  • Самовивіз із Rozetka

    від 49 ₴

    Безкоштовно з 2000 ₴

  • Самовивіз із Meest

    від 40 ₴

    Безкоштовно з 2000 ₴

Оплата

  • Оплата при отриманні товару, Карткою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів


Гарантуємо перевірку товару перед відправленням
Характеристики
ВиробникGrand way
ВидСкладний
ТипНа підшипнику
Загальна довжина, мм205
Довжина клинка, мм90
Довжина рукояті, мм115
Товщина клинка, мм2.6
Ширина клинка, мм20
Матеріал клинкаДамаск
Твердість сталі, HRC59-61
Поверхня лезаSatin finish
Матеріал рукоятіДерево
Наявність кліпсиНі
Тип замкаLiner Lock
Наявність чохлаНі
Вага, г95
Вид упаковкиПластиковий кейс
Детальніше
Grand Way WK 11013

Складаний ніж Grand Way WK 11013, не лише приваблює своїм витонченим дизайном, але й має цілу низку високих характеристик. Цей ніж поєднує у собі якість виготовлення та естетику вдало підібраних якісних матеріалів і створює дуже приємне враження.

Клинок складаного ножа Grand Way WK 11013 виготовлений із дамаської сталі, яка відзначається не своєю міцністю та здатністю довго утримувати виключну гостроту леза, але й дуже красивою текстурою характерного малюнку. Візерунок дамаської сталі утворений завдяки її багатошаровій структурі, що і забезпечує клинку його високі характеристики.  

В усі часи клинки із дамаської сталі були ознакою високого статусу, якості та стилю. Такий ніж не тільки буде різати дуже добре та легко, але й буде чудовим аксесуаром, що додатково підкреслить вашу індивідуальність та вишуканість.

Ніж має руків'я з цінної декоративної деревини, що дуже підходить по стилю до клинка та  додає ножу елегантності та краси.

З якої сталі виготовлений клинок ножа Grand Way WK 11013?

Спосіб виготовлення клинка ножа Grand Way WK 11013 досить цікавий. Він сильно нагадує технології, за якими виготовлялися найкращі мечі та кинджали середньовіччя.

Це так званий набірний дамаск. При виготовленні такого клинка набирається пакет із кількох шарів металу різної щільності. Як правило, у якості серцевини вибирається максимально твердий метал, на який накладаються шари більш в'язкого металу. Багаторазове проковування "бутерброда", що вийшов, зварює шари між собою і дозволяє отримати клинок, який поєднує в собі твердість, тривале збереження гостроти ріжучої кромки (завдяки твердій серцевині), але не крихкий та доволі стійкий до ударів (завдяки в’язким зовнішнім шарам).

Ця технологія відома вже сторіччя, ефективність її давно доведена практично. Сучасні матеріали вивели її на новий, ще вищий рівень. Наприклад, у якості серцевини клинка Grand Way WK 11013 використана пластина з AUS-8, окована 70 шарами більш в'язкої сталі.

AUS-8 – корозійностійка сталь, розроблена японською компанією (Aichi Steel Works). Ця сталь дає максимум віддачі за витрачені на неї гроші. Хороша корозійна стійкість, висока міцність на злам, простота в обробці – її відомі переваги, які надають зварному клинку виключно високі робочі характеристики.

Додаткова інформація про технічні характеристики та особливості ножа Grand Way WK 11013
  • Замок типу лайнер лок, що забезпечує надійність та безпеку використання. Спосіб розкриття клинка - фліппер, що забезпечує швидке та зручне приведення ножа у робочий стан.
  • Загальна довжина клинка становить 90 мм. Вага всього ножа складає лише 95 грам, що робить його досить легким та зручним для носіння.
  • Наявність темлячного отвору з темлячним шнуром з шкіри додає цьому ножу практичності та стилю.

Загалом, складаний ніж з клинком із дамаської сталі це не лише функціональний інструмент, але й вишуканий аксесуар,  та чудовий подарунок.

Відгуки

Added to your compare, View comparison list click here

Переглянуті товари

Оцінки та відгуки покупців

Ще ніхто не опублікував відгук

Оцінити / написати коментар