Ніж сантоку 110 SH - SASHIMI

Ніж сантоку 110 SH - SASHIMI

907 грн

Image Передплата 55грн мінімальна

110 SH

Готовий до відправки

Доставка Детальніше

  • Самовивіз у Харкові

    Безплатно

  • Самовивіз із Нова пошта

    від 65 ₴

    Безплатно від 1500 ₴

  • Самовивіз із Укрпошта

    від 45 ₴

    Безплатно від 1500 ₴

  • Самовивіз із Rozetka

    від 49 ₴

    Безплатно від 2000 ₴

  • Самовивіз із Meest

    від 45 ₴

    Безплатно від 2000 ₴

Оплата

  • Оплата при отриманні товару, Карткою онлайн, Безготівковими для юридичних осіб

Гарантія

Обмін/повернення товару протягом 14 днів


Гарантуємо перевірку товару перед відправленням
Характеристики
ВиробникGrossman
ВидКухонний
Загальна довжина, мм296
Довжина клинка, мм170
Довжина рукояті, мм126
Товщина клинка, мм1
Матеріал клинка1.4116
Твердість сталі, HRC55-56
Матеріал рукоятіПластик
Вага, г188
Вид упаковкиПластиковий кейс
Детальніше
НІЖ САНТОКУ 110 SH

Що таке ніж сантоку і навіщо він потрібен?

Сантоку – японський варіант шеф-ножа. Він трохи легший, трохи коротший і трохи простий у застосуванні. В універсальності ж він шефу нічим не поступиться. Санток хороший для:

  • подрібнення зелені
  • нарізки овочів та фруктів
  • нарізки сиру
  • особливо гарний цей ніж у роботі з морепродуктами.


Звісно, ​​кожен кухар скаже, що кухонний ніж має бути якісним ножем. І нехай на домашній кухні ковані ексклюзиви для профі часто виглядають деякою надмірністю, все ж таки розумним буде купити ніж сантоку з якісної нержавіючої сталі за розумною ціною. І саме таким оптимальним варіантом, що поєднує розумну ціну та гідне виконання і є кухонні ножі від GROSSMAN. Всі ножі серії GROSSMAN Sashimi носять свою назву не просто так. Вони дійсно виконані у дизайні, характерному для японських кухонних ножів. А значить їх відрізняє витончений лаконічний стиль та практичність.

Особливо привертають увагу характерні «японські» рукоятки. Їхні обриси – плід практичного досвіду поколінь японських кухарів. Незважаючи на всі досягнення сучасних дизайнерів, саме така форма досі є найзручнішою для рук безлічі людей.

До того ж, у такій рукояті немає щілин, які можуть забруднитися. Немає заклепок, які можуть відлетіти та випасти. Нема накладок, які можуть розбовтатися. Це той самий, характерний для японців випадок, коли простота приносить із собою надійність і красу.



Цей ніж виготовлений з нержавіючої сталі 1.4116

Нержавіюча сталь 1.4116 виробляється німецькою компанією Thyssen-Krupp. Це одна з найвідоміших і найпопулярніших сталей для кухонних та медичних ножів у Німеччині та високорозвинених країнах по всьому світу.
Її переваги:

  • корозійна стійкість;
  • міцність та відмінна зносостійкість;
  • стійкість до виникнення плям;
  • краща (ніж у більшості сталей цього класу) тривалість збереження гостроти леза.

Ножі та клівера зі сталі 1.4116 – приклад справжньої європейської якості. Розумне та надійне вкладення ваших грошей. Ножі серії GROSSMAN Sashimi порадують вас у роботі та правильно прослужать вам довгі роки.


Відгуки

Added to your compare, View comparison list click here

Переглянуті товари

Оцінки та відгуки покупців

Ще ніхто не опублікував відгук

Оцінити / написати коментар